Hiervoor maken we gebruik van de laatste technologieën en materialen zoals traagschuim, koudschuim, pocketveren en andere hoogstandjes. Ons doel? Onze klanten zalig laten dromen.

Door de stijgende vraag zijn wij overgegaan tot rechtstreekse levering van fabriek naar consument. Hierdoor kunnen consumenten profiteren van lagere aankoopprijs dan in de winkels!

Ventilatie, ergonomie en ondersteuning

Een goede matras is een matras die zich aanpast aan uw lichaamsvorm, zonder in te boeten op de nodige ondersteuning  volgens uw gewicht. De 3 belangrijkste kenmerken waaraan onze producten voldoen zijn ventilatie, ergonomie en ondersteuning.

Milieubewuste & efficiënte productie in Nederland

Wij produceren onze matrassen in Nederland op een milieubewuste wijze. Milieubewustzijn is voor ons heel belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat onze productie CO2-vriendelijk is.

Door het zelf produceren van sommige grondstoffen zijn we ook minder afhankelijk van externe factoren. Dit maakt ons sterk in snel en goed produceren en daardoor zijn de kosten zowel voor ons als u als consument aanzienlijk lager.

Door onze efficiënte productielijn kunnen we zeer kostenbesparend produceren en dat weerspiegelt zich automatisch in onze scherpe prijzen. Zo heeft u hier als consument ook voordeel van.

Wij produceren zelf

  • matrassenhoezen in verschillende hoogtes, vormen en stoffen
  • wij versnijden allerlei soorten schuim (polyether, koudschuim, traagschuim) in allerlei diktes, vormen en densiteiten
  • pocketveren en micropocketveren
Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.