Comfortabele matrassen en toppers die van kwalitatieve materialen gemaakt zijn, die de nodige ondersteuning en ventilatie garanderen en die passen binnen ieders budget, daar zorgt Eva Fabrieksmatrassen al jaren voor. Ook voor zakelijke partners zetten we ons beste beentje voor om slaapartikelen van goede kwaliteit te leveren aan concurrentiële prijzen.

In ons aanbod vindt u alle soorten matrassen en toppers: van polyether over traagschuim tot pocketveren matrassen. Bovendien zijn die verkrijgbaar in alle mogelijke diktes en afmetingen.

Wij produceren zelf:

 • matrassenhoezen in verschillende hoogtes, vormen en stoffen
 • wij versnijden allerlei soorten schuim (polyether, koudschuim, traagschuim) in allerlei diktes, vormen en densiteiten
 • pocketveren en micropocketveren

We werken met betrouwbare leveranciers die al meer dan 20 jaar kwaliteitsmatrassen en -toppers produceren. Ook voor bed and breakfasts, hotels, vakantieparken, verzorgingscentra, overheid, ziekenhuizen, studentenkoten en meer.

Hebt u advies nodig over de materialen, of hebt u andere vragen? Wilt u meteen een offerte ontvangen? Ons productieteam gaat graag aan de slag!

Contacteer ons via onderstaand formulier, telefonisch via het telefoonnummer +32 53 81 00 64 of stuur een e-mail naar info@evafabrieksmatrassen.com.

Van fabrikant naar:

Hotels

Vakantieparken

B&B

Studentenkoten

Bekijk ons aanbod

Projecten? Grote aantallen?

Voor een offerte op maat van uw project kunt u altijd een prijsaanvraag doen, telefonisch of via e-mail.

Telefoon: +32 53 81 00 64
E-mail: info@evafabrieksmatrassen.com

Stuur een e-mail
  Velden met een * zijn verplicht.

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


  Privacy Preferences
  Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.